Nieuwe website van CoHa.nl is nu live!

Mededelingen van het Coha.nl team
(Alleen medewerkers van het Coha.nl team kunnen hier berichten plaatsen)
Plaats reactie
Gebruikersavatar
TjoeTjoe
Berichten: 568
Lid geworden op: 23 jul 2015, 22:06

Nieuwe website van CoHa.nl is nu live!

Bericht door TjoeTjoe »

De nieuwe website van CoHa.nl is nu live.

Alle inhoud is behouden gebleven, alleen de downloads hebben een nieuwe plek gekregen. Uw gebruikersnaam is ongewijzigd gebleven. Helaas moet u eenmaal uw wachtwoord resetten. Gebruik hiervoor de optie "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" en volg de instructies.

Een paar woorden van dank aan ...

... het team van DutchSims.nl , voor hun medewerking aan het realiseren van onze nieuwe website. Zonder hen hadden een paar wielen opnieuw uitgevonden moeten worden.
Ook de toestemming om een aantal zaken integraal over te nemen wordt zeer gewaardeerd.
Rob Jansen en RemkoH in het bijzonder voor de technische adviezen en hulp.

... Mr.Scotty53, gebruiker van CoHa.nl , voor het in sneltreinvaart doorspitten van zijn fotocollectie, en daaruit een flink aantal avatars aan ons heeft weten te leveren.

... Conner en X_Shooter1 voor de vele uren die zij in de aanloop naar, maar zeker ook tijdens de feitelijk verbouwing hebben verzet. Uiteindelijk zijn alle technische hobbels overwonnen, maar het heeft hen de nodige zweetdruppels en hoofdbrekens bezorgd.

... de gebruikers voor hun geduld.

Nu de website live is gaan zal het team van CoHa.nl weer verder gaan waar we het meeste plezier aan beleven, namelijk objecten maken voor Train Simulator 20xx.

We hopen overigens dat een aantal enthousiastelingen ons zouden helpen met het maken van promo-afbeelding voor onze downloads. Neem daarvoor contact op met ons team.

Vriendelijke groet,
TjoeTjoe

namens het team van CoHa.nl
Gebruikersavatar
Conner
Berichten: 983
Lid geworden op: 13 jul 2015, 00:43
Contacteer:

Re: Nieuwe website van CoHa.nl is nu live!

Bericht door Conner »

Beste gasten en leden,

Wij zien zo nu en dan dat men zich registreert en als usernaam een emailadres ingeven. Doe dit nooit !!. Wij zullen dit ten alle tijde veranderen naar een gewone usernaam want je email-box loopt dan gevaar als dit een emailadres is want een usernaam word op ons forum openbaar gedeeld en is dus door iedereen te zien. Ons forum word helaas ook bezocht door kwaad willende. Zo populair zijn we. :))

Door je usernaam als emailadres te laten verschijnen zal je last krijgen van veel ongevraagde post als je usernaam een emailadres is en vandaar dat wij willen vragen aan een ieder om bij registratie alleen maar een usernaam in te geven zodat je mailbox veilig blijft zonder spam en andere rommel.

8) Conner.
Gebruikersavatar
Conner
Berichten: 983
Lid geworden op: 13 jul 2015, 00:43
Contacteer:

Re: Nieuwe website van CoHa.nl is nu live!

Bericht door Conner »

Na aanleiding van mijn vorige bericht heeft RemkoH me gewezen op een module die ook onze site veiliger maakt. Deze module is vandaag ook op deze site geïnstalleerd en werkt al tot volle tevredenheid. Als gast en user merk je hier niets van, maar de kwaadwillende wel. Weer een stukje meer veiligheid op onze site dankzij en hier wil ik hem dan ook voor bedanken RemkoH !!

8) Conner.
Plaats reactie